Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Όλα τα θέματα Πανελλαδικών εξετάσεων Χημείας ( 2000 - 2014 )

Δύο φανταστικές δουλειές συναδέλφων συναδέλφων συγκεντρώνουν ΟΛΑ τα Θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων Χημείας από το 2000 μέχρι τώρα .



Στο blog του Κώστα Χαρκοπλία από την Καρδίτσα (και το φροντιστήριο "Κέντρον") μπορείτε να βρείτε ΌΛΑ τα θέματα Χημείας από το 2000 χωρισμένα ανά κατηγορία εξέτασης ( Ημερήσια - Επαναληπτικές - Εσπερινά - Ομογενείς - Βιοχημεία ) . Για κάθε κατηγορία υπάρχει και ένα ξεχωριστό pdf αρχείο. Η ανάρτηση στο blog του είναι εδώ . 

Μια εξαιρετική δουλειά έχει κάνει και ο συνάδελφος Π. Πουλιόπουλος στο blog του "Φυσικές επιστήμες και εκπαίδευση" . Στην σελίδα του, μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε όποιο Θέμα εξέτασης επιθυμείτε , μιας που τα έχει χωρισμένα ανά είδος εξέτασης και χρονιάς εξέτασης. Η επιλογή του να τα παρουσιάσει σε πινακάκια κάνει την σελίδα του άκρως χρηστική .
Περισσότερα εδώ.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι στην σελίδα του Φροντιστηρίου Κελάφας και συγκεκριμένα εδώ μπορείτε να βρείτε τις λύσεις από το διαγώνισμα που έχετε "δουλέψει". Επιλέξτε χρονιά ... είδος εξέτασης ... και δείτε το pdf με τις απαντήσεις τους. ( Υπάρχουν και άλλα φροντιστήρια με αντίστοιχη δουλειά αλλά εκτιμώ ότι η προτεινόμενη σελίδα είναι η πιο χρηστική )

Καλό "λύσιμο"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...